top of page

Bemutatkozás

         Szatmári István vagyok a 3D Interiors Belsőépítészeti Stúdió tulajdonosa.  Mindig is belsőépítészettel, lakberendezéssel akartam foglalkozni. Gyakorlatilag már középiskolában tizenévesen műszaki rajzot, axonometriát, technológiát, magas és mélyépítészetet tanultam, így aztán már egész fiatal koromtól építőipari tudást szívtam magamba.
       Abban a szerencsés helyzetben vagyok , hogy a hobbim a munkám. Gyakorlatilag ezekkel a gondolatokkal kelek és ezzel fekszem. Minden ranglétrát végig jártam mielőtt vállalkozó lettem és létrehoztam a saját belsőépítészeti stúdiómat. Húszas éveim elején dolgoztam szárazépítészként építkezésen, majd belsőépítészeti stúdióban, irodásként, műszaki előkészítőként és már tervezőként is. ( Szinte biztos, hogy a megyében először én terveztem belső tereket 3D -ben számítógéppel.) Ezek után burkolóházban voltam 3D látványtervező és évekig üzletvezető is. Rengeteg közös munkám volt a megyében vezető pozíciót betöltő generál kivitelezőkkel és a legjobb mesteremberekkel, akiktől tizen év alatt nagyon sokat lehetett tanulni pluszban. ( A mai napig szinte heti rendszerességgel vagyok építkezésen az aktuális projectjeimnek köszönhetően. ) Mire megalapítottam a 3D Belsőépítészeti stúdiót Békéscsabán, addigra bőséges szakmai tapasztalatot és szakmai tudást sikerült megszereznem, miközben ebben a szakmában a tanulás sosem állha
t le. Közel 20 év szakmai tapasztalattal rendelkezem. Számítógépes rendszereim és tervező szoftvereim a legmagasabb szintet képviselik.
Munkáim során elsősorban családi házak , lakások belső tereit tervezem, de több étterem, vendéglátó helyiség, üzlethelyiség is az én kezeim nyomát viseli. A lakberendezési és 3D látványtervezési munkát is én végzem el, nem adok ki semmit a kezemből.
       A cél, olyan enteriőrök kidolgozása, ami funkcionálisan maximálisan üzemel, designban pedig lenyűgöző. Az ügyfél álmainak megvalósítása 3D fotórealisztikus formában, hogy kivitelezéskor neki már ne kelljen se az egésszel, se a részletekkel foglalkoznia.


Néhány ügyfélvélemény a 3D Interiors Google és Facebook oldalán :

Kovács Szabolcs ( Gardaház Kft ) :
"Egyszerű az ízlésem: mindenből a legjobbat szeretem....."

Gellén Bálint :
"Nagyon meg vagyok elégedve Pisti terveivel , mindenkinek csak ajánlani tudom ;)…!! Nem az első alkalommal bizonyított…"

Barecz Magdolna:
"Precíz, pontos! Mindig elérhető. Gyönyörű tervek  a megrendelő igénye szerint!"

Nikos Efthymiadis ( Nikos Cafe & Bar )
"Kiváló munka, nagyon részletes. Pisti nagyon segítőkész, bármilyen akadály merült fel, azonnal megoldást talált rá. Nagyon örülünk, hogy ő tervezte meg az üzletünket. Csak ajánlani tudjuk!"

Trájer László:
"Nagy tapasztalattal, jó meglátásokkal rendelkező kreatív és megbízható stúdió. Bármi kérdésem vagy kételyem merült fel, rövid időn belül át tudtuk beszélni és megoldást találni rá. Ha megint úgy alakulna, hogy belsőépítészre lenne szükségem, nem keresgélnék. Újra a 3D Interiorst választanám"

Szőke Mihály:

"Mèg pár hònap ès egy àlom valòra válik. Köszönjük a segìtsèget, hogy ez az álom valòra válhat. Sokat segìtettèl."

Mészáros - Zsuzsa Szimonetta :
"Türelmes, precíz, naprakész. Csak ajánlani tudom!" 

bottom of page