Szolgáltatások

A 3D Interiors teljes körű belsőépítészeti - 3D látványtervezési szolgáltatásokat nyújt, kiviteli tervekkel.

Ezek minden esetben a következőből állnak :

- Helyszíni felmérés illetve helyszíni méretegyeztetés tervrajzok alapján, fényképes dokumentálás.

- Részletekbe menő igény felmérés , az ügyfél ötleteinek átbeszélése, megtekintése , a körülbelüli költségkeret figyelembe vételével. Konkrét összegekről nem beszélünk, csak nagy vonalakban a tervezéshez szükséges szinten .

- Enterior tervezés : berendezési tervek, világítási és álmennyezeti tervek, hideg és meleg burkolatok kiválasztása, bútorlap és festék színkódok, beltéri ajtó típusának és színének meghatározása, egyedi bútor tervezések, esetleges ledprofil típusok meghatározása, egyedi dekorációk, gépészeti kiállások meghatározása.

Ezen felül konkrét ajánlat bekérése  a terveztetett helyiségek a hideg és meleg burkolataira.

Fürdőszobát terveztetőknek , természetesen a komplett fürdőszobára, burkolati tervekkel, ajánlattal a megvásárolandó burkolatok mennyiségére. ( A tervezői ajánlat, kivitelezés műszaki előkészítésének nem minősül. A mennyiségeket ellenőriztetni kell a kivitelezőkkel. )

A 3D látványterveket , méretezéseket és a kivitelezéshez szükséges szöveges kiegészítéseket emailben elküldöm az ügyfélnek, valamint felkerül egy internetes tárhelyre, ahol adott személy / szakember engedély birtokában, bármikor megtekintheti, letöltheti a szükséges dokumentumokat.

3D Interiors kivitelezésben nem vesz részt, műszaki előkészítést nem végez. Az ajánlott burkolati mennyiségek , rendelés előtt mindig ellenőrzést igényelnek, az adott kivitelezőtől !

Kivitelezési felügyelet vendéglátó és kereskedelmi egységek megvalósításánál kérhető .

Vendéglátó helyiségek, Kereskedelmi egységek Tervezése

Igen keresett a vendéglátóipari - kereskedelem egységek tervezése.

Éttermek, kávézók, szolárium studiók, borozók, butikok tervezése....
Szinte Kötelező Látványterveztetni !
Ezek a helyiségek általában sokkal összetettebbek, mint egy otthoni helyiség és teljesen más kihívás kivitelezni is. Szükségszerű előre látni, kreatív dolgokat belevinni, harmonizálni  mindent.
A kész tervek alapján könnyű kiszűrni a feladatra alkalmas kivitelezőket is .
  

 

Nappali - Étkező - Konyha Tervezés

A legkeresettebb tervezési típus ! A legtöbb ingatlanban már egy térben van e három funkció, ezért nagyon fontos kivitelezés előtt jól átgondolni , megtervezni. Az építésztervekben szereplő, gyors berendezési séma, általában nincs átgondolva rendesen, hiszen az építészek a ház szerkezetének a megtervezésére és a helyiségek kialakítására kaptak megbízást, nem pedig annak berendezésére. Itt jön képbe a 3D INTERIORS .
Szinte az összes kivitelező szakma a 3d tervekből és az elkészült kiviteli tervekből fog dolgozni. Minden egyértelműen jól látható, beméretezett.  Már kivitelezés előtt árajánlatot lehet kérni , félre értés nélkül, anyagköltségre és kivitelezésre egyaránt !  

Fotorealisztikus 3D Fürdőszoba Tervezés

Fotorealisztikus 3D Fürdőszoba tervezés 10 munkanapon belül !!!

Egy igényes, stílusos fürdőszoba burkolatának kiválasztása, megtervezése nem könnyű döntés és feladat. Milyen stílusú legyen a helyiség, mi legyen a funkcionális elrendezés, milyen legyen a burkolólapok színösszeállítása, milyen dekorációs megoldások díszítsék a padlót és a falakat, és mekkora mennyiséget kell vásárolni a kiválasztott lapokból?
A burkolati terv, a mennyiségi kimutatás, a méretezett alaprajz és falnézet, a helyiségek gyors, precíz, hatékony burkolását, a szaniterek elhelyezését könnyíti meg. A fürdőszoba terv szinte nélkülözhetetlen a hatékony kivitelezés és a szemnek tetszetős interior kialakításához.


 

Exterior - Külterek tervezése

Nem maradhat ki a ház külseje és annak környezete sem. Az építészek természetesen megtervezik a házat és ma már 3D Látványtervet is adnak hozzá, de tapasztalatom alapján, mire az építkezés eljut oda, hogy készülhet a külső, már nem biztosak benne az emberek, hogy olyat szeretnének, mint ami a tervükön van. Ezen felül a telken belüli és szorosan a ház stílusához kapcsolódó , utak, járdák, kerítések, terasz, kerti grill, medence, növénykertek , esetleges kerti tavak kialakítása sem egyszerű feladat. Az Exterior megtervezése ezen feladatok egységesítésében segít. Térkő, cserép, vakolat, lábazat, kerítés milyen legyen ? Kerti utak hol vezessenek? Mit , Mekkorára építsünk?

Hálószoba, Dolgozó, Gyerekszoba Tervezés

Nem maradhat ki ez a 3 fontos helyiség sem. Nappali - Étkező - Konyha mellé , mindig kérik még valamelyiket .

1 / 1

Please reload