top of page

Szolgáltatások

A legkeresettebb tervezési típus.
A mai világban szinte mindig egy légtérbe kerül ez a három funkció. Az otthoni életünk nagy részét ebben a helyiségben éljük és itt fogadjuk a vendégeket is.
Az építészterveken szereplő berendezési sémák 99% -ban nem a lakberendezők által ajánlott elrendezési formák, Illetve szinte mindig lehet jobban.

mod_IMG_3703.jpg

Igen keresett a vendéglátóipari, kereskedelmi egységek tervezése is.
Ez a tervezési típus eléggé különbözik a családi házak belső tereinek tervezésétől.
Sokkal több az egyedi megoldás, a kivitelezés is egyedi kihívásokat rejt. Éttermeket, bárokat szinte kötelező terveztetni.
A kész tervek alapján könnyű megválogatni a kivitelezésre alkalmas vállalkozókat is.

Latvany_Geostone_3_1.jpg

Egy igényes, stílusos fürdőszoba megtervezése nem könnyű feladat. A konyha mellett a leginkább költséges helyiség. A burkolatok és a fürdőszobai szaniterek forgalmazása és tervezése terén közel 20 év speciális szakmai tapasztalattal rendelkezem. Üzletvezető és tervező is voltam korábban.
Segítek kiválasztani a megfelelő termékeket
adott árkategóriában és természetesen premium minőségű látványtervek készülnek.

Hálószoba_2_6.jpg

A hálószoba a pihenés , a feltöltődés, a privát szféra helyszíne az otthonunkban. Fontos a nyugodt, kellemes légkör megteremtése. Ebbe a helyiségbe csak a családtagoknak van bejárása. A napot itt kezdjük és itt fejezzük be. A hálószobának alkalmasnak kell lennie arra, hogy biztosítsa a nyugalmat , a csendet és a pihenést. Jó elrendezést kell választani és kellemes anyagokat használni.
 

Exterior_Rendering_Békéscsaba_1_1.jpg

Nem maradhat ki a ház külseje és annak környezete sem. Az építészek ma már elkészítik a ház külső látványterveit, de 90 % -ban a minősége miatt nem igazán alkalmas a külső anyagok konkretizálására és az exteriort sem készítik el. A telken belüli és a ház stílusához szorosan kapcsolódó utak, járdák, kerítések, terasz, medence, növénykertek kialakítása is összetett feladat.
 

A 3D Interiors Belsőépítészeti Stúdió teljes körű belsőépítészeti  szolgáltatásokat nyújt, kiviteli tervekkel,
3D fotórealisztikus látványtervekkel.

Ezek minden esetben a következőből állnak :

          - Helyszíni felmérés illetve helyszíni méretegyeztetés tervrajzok alapján, fényképes dokumentálás.

          - Részletekbe menő igény felmérés , az ügyfél ötleteinek átbeszélése.

          - Interior kialakítása,  berendezési tervek, világítási és álmennyezeti tervek, hideg és meleg burkolatok kiválasztása, burkolati tervek, bútorlap, munkalap és festék színkódok, beltéri ajtó típusának és színének meghatározása, egyedi bútor tervezések, egyedi dekorációk, gépészeti kiállások meghatározása, konnektor és kapcsoló tervek.

          - Igény szerint árajánlat bekérése a terveztetett helyiségek hideg és meleg burkolataira valamint lámpákra.

Fürdőszobát terveztetőknek , természetesen a komplett fürdőszobára, burkolati tervekkel, ajánlattal a megvásárolandó burkolatok

mennyiségére.
 

3D Interiors project alapú árképzéssel dolgozik, mindenre kiterjedő, teljes körű szolgáltatással.
Az árképzés a következőkből tevődik össze :
Helyiség típusa, helyiség mérete, lakberendezési stílus, 3D modellezés, 3D Látványtervezés, kiviteli tervdokumentációk készítése, előkalkulált időráfordítás.

                                          

 

bottom of page