top of page

Szolgáltatások

A legkeresettebb tervezési típus.
A mai világban szinte mindig egy légtérbe kerül ez a három funkció. Az otthoni életünk nagy részét ebben a helyiségben éljük és itt fogadjuk a vendégeket is.
Az építészterveken szereplő berendezési sémák 99% -ban nem a lakberendezők által ajánlott elrendezési formák, Illetve szinte mindig lehet jobban.

Éttermek - Kávézók - Szolgáltatás

mod_IMG_3703.jpg

Igen keresett a vendéglátóipari, kereskedelmi egységek tervezése is.
Ez a tervezési típus eléggé különbözik a családi házak belső tereinek tervezésétől.
Sokkal több az egyedi megoldás, a kivitelezés is egyedi kihívásokat rejt. Éttermeket, bárokat szinte kötelező terveztetni.
A kész tervek alapján könnyű megválogatni a kivitelezésre alkalmas vállalkozókat is.

Fürdőszoba Tervezés

Latvany_Geostone_3_1.jpg

Egy igényes, stílusos fürdőszoba megtervezése nem könnyű feladat. A konyha mellett a leginkább költséges helyiség. A burkolatok és a fürdőszobai szaniterek forgalmazása és tervezése terén 10 év speciális szakmai tapasztalattal is rendelkezem. Üzletvezető és látványtervező is voltam.
Segítek kiválasztani a megfelelő termékeket
adott árkategóriában és természetesen premium minőségű látványtervek készülnek.

Hálószoba Tervezés

Hálószoba_2_6.jpg

A hálószoba a pihenés , a feltöltődés, a privát szféra helyszíne az otthonunkban. Fontos a nyugodt, kellemes légkör megteremtése. Ebbe a helyiségbe csak a családtagoknak van bejárása. A napot itt kezdjük és itt fejezzük be. A hálószobának alkalmasnak kell lennie arra, hogy biztosítsa a nyugalmat , a csendet és a pihenést. Jó elrendezést kell választani és kellemes anyagokat használni.
 

Exterior - Külterek Tervezése

Exterior_Rendering_Békéscsaba_1_1.jpg

Nem maradhat ki a ház külseje és annak környezete sem. Az építészek ma már elkészítik a ház külső látványterveit, de 90 % -ban a minősége miatt nem igazán alkalmas a külső anyagok konkretizálására és az exteriort sem készítik el. A telken belüli és a ház stílusához szorosan kapcsolódó utak, járdák, kerítések, terasz, medence, növénykertek kialakítása is összetett feladat.
 

A 3D Interiors belsőépítészeti Studio teljes körű belsőépítészeti  szolgáltatásokat nyújt, kiviteli tervekkel,
3D Fotórealisztikus látványtervekkel.

Ezek minden esetben a következőből állnak :

- Helyszíni felmérés illetve helyszíni méretegyeztetés tervrajzok alapján, fényképes dokumentálás.

- Részletekbe menő igény felmérés , az ügyfél ötleteinek átbeszélése , a körülbelüli költségkeret figyelembe vételével.

- Enterior tervezés : berendezési tervek, világítási és álmennyezeti tervek, hideg és meleg burkolatok kiválasztása, bútorlap és festék színkódok, beltéri ajtó típusának és színének meghatározása, egyedi bútor tervezések, egyedi dekorációk, gépészeti kiállások meghatározása.

- Igény szerint árajánlat bekérése a terveztetett helyiségek a hideg és meleg burkolataira valamint lámpákra.

Fürdőszobát terveztetőknek , természetesen a komplett fürdőszobára, burkolati tervekkel, ajánlattal a megvásárolandó burkolatok mennyiségére.

A 3D látványterveket , méretezéseket és a kivitelezéshez szükséges szöveges kiegészítéseket feltöltöm egy internetes tárhelyre, ahol adott személy / szakember engedély birtokában, bármikor megtekintheti, letöltheti a szükséges dokumentumokat.
 

bottom of page